‘Stank Voor Dank’, nog tot 13 mei in het echt Antwaarps teater

on

Henri De Mulder (Ruud De Ridder) leidt een gelukkig leventje. Hij heeft een uitstekende job en staat zelfs op het punt om promotie te maken. Iedereen weet dat je bij Henri altijd terecht kunt voor zowel raad als hulp. Daarom is Henri ook graag gezien bij zijn familie en vrienden.

sized_IMG_0267

En er zijn zo van die dagen dat iedereen de hulp nodig heeft van Henri. Zijn ex-vrouw Julie (Nicole Laurent) brengt hem een bezoekje. Haar relatie is op de klippen gelopen met de zoveelste man in haar leven en ze zit financieel aan de grond. Julie hoopt een tijdje bij haar ex te mogen logeren én dat hij haar enkele tienduizenden euro’s wil geven.

sized_IMG_0079

Niet veel later komen Simone (Magda Peeters), de zus van Henri, met haar man François (Marc Daems) langs. Simone heeft een ongeval gehad met haar auto en moet dringend een nieuwe kopen. Ze komt aan haar broer eventjes 15.000 euro vragen…

Ook Henri’s neef Benny (Nick Delafontaine) weet zijn nonkel wonen wanneer hij hem nodig heeft. Benny wil graag de Saab Cabrio van Henri een weekendje lenen om indruk te maken op zijn nieuw lief.

sized_IMG_0132

En tenslotte komt Eva (Charlotte Wellens), de dochter van Henri en Julie, langs. Zij gaat trouwen en een huis bouwen. En dat kost uiteraard geld. Eva zit in geldnood en komt even aankloppen bij haar goedhartige vader…

Maar totaal onverwacht, van de ene dag op de andere komt Henri in moeilijkheden. Hij heeft zelf hulp nodig.Zijn omgeving reageert “vreemd”. Of gaat het nu eenmaal zo in het leven?

sized_IMG_0250

‘Stank Voor Dank’ is een blijspel, zoals steeds geschreven door Ruud De Ridder. En ook deze keer heeft Ruud zijn inspiratie gehaald uit het dagdagelijkse leven. ‘Stank Voor Dank’ is een theaterstuk dat je aanzet tot nadenken, want echte vrienden leer je pas kennen wanneer je zelf in nood zit.

Cast: Nicole Laurent, Ruud De Ridder, Nick Delafontaine, Marc Daems, Magda Peeters, Charlotte Wellens.

Speelperiode: nog t.m. 13/05/2018.

Telkens op donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 – Op zondag om 15u00.

Tickets zijn te bestellen op het nummer 03 231 64 64 of www.echtantwaarpsteater.be