‘Vrouw Eet Man’ in het Noordteater, een komedie over echtelijke ruzies, groene blaadjes en…lekker eten!

Danny (Luc Kloeck) en Magda (Lieve Roelants) zijn 38 jaar getrouwd. Wanneer de midlifecrisis toeslaat begint Danny een relatie met de tweeëntwintig jaar jongere Laura (Robine Marinus). Laura heeft alles wat Danny al jaren mist: ze is knap, heeft een mooi lichaam en ze is sexy. Danny is in de wolken met zijn nieuwe vlam en na vele leugentjes tegenover zijn vrouw, besluit hij Magda te verlaten.

foto1

De twee verliefden zijn intussen drie jaar getrouwd en Danny heeft begrepen dat het leven meer biedt dan alleen seksuele pleziertjes. Laura mag dan wel aantrekkelijk zijn, koken en huishoudelijke taken zijn helemaal niet aan haar besteed. Danny mist de kookkunsten van Magda, ze is een echte keukenprinses die elke avond een heerlijke maaltijd op tafel kon toveren.

foto3

Magda heeft het koppel uitgenodigd om hun derde huwelijksverjaardag bij haar thuis te vieren met een heerlijke maaltijd. Danny gaat graag op de uitnodiging in, Laura daarentegen gaat met grote tegenzin mee naar Magda.

foto4

Het wordt een avond vol jaloezie, bitsige dialogen en verwijten, het wordt zodanig erg dat het hilarisch wordt. Wat een gezellig onderonsje zou moeten zijn, wordt een sfeerloze avond met wel een zeer verrassend einde..

‘Vrouw eet Man’ is een grappige, zwartgallige komedie van de Britse auteur Debbie Isitt. Een theaterstuk waarin de gezegdes  ‘het gras is altijd groener aan de overkant’ en ‘ De liefde van een man gaat door de maag’ duidelijk van toepassing zijn. Het is genieten van dit prettig gestoord theaterstuk, uitstekend gebracht door de drie acteurs, in een regie van Antonio Albaladejo.

foto2

Vrouw Eet Man

Auteur: Debbie Isitt

Regisseur: Antonio Albaladejo

Cast: Lieve Roelandts, Luc Kloeck en Robine Marinus

‘Vrouw Eet Man’, nog tot en met 5 mei 2018 in het

Noordteater

Sint-Nicolaasplaats 3-5

2000 Antwerpen

Aanvang avondvoorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag om 20:15 u. Zondag matinee om 15 u.

Foto’s en affiche: Dirk Vermeylen  en Tine Vechter

Bekijk HIER alle foto’s

The Great Gatsby

6-great-gatsby-webHet Noordteater kleurt al 43 jaar lang het Antwerpse theaterlandschap. In al die tijd hebben ze meer dan 230 stukken gebracht, waaronder tal van creaties uit binnen- en buitenland. Het Noordteater is terecht fier om voor het volgende theaterstuk uit te pakken met een Europese creatie: van 26 mei t.e.m. 23 juni 2018 staat ‘The Great Gatsby’ van Simon Levy op hun programma! Een voorstelling om naar uit te kijken!

Meer info en tickets op www.noordteater.be