Toneelgezelschap ’t Kelderken brengt komedie ‘Hartelijk Gecondoleerd’

on

Welkom bij de familie De Volder. Maar eigenlijk is het nu geen geschikt moment om langs te komen. De drie broers en hun zus hebben juist te maken met het toch wel plotse overlijden van hun vader. Ze moeten dus de begrafenis regelen en alles wat daarbij hoort. Zo worden ze ook nog eens geconfronteerd met elkaar. En ja, het water is blijkbaar wel heel diep tussen hen…

Martin heeft het eigenlijk veel te druk met carnaval. Fred is ook altijd druk bezig, maar dan vooral in café De Scheve Hoek. Hun vrouwen ‘prinses’ Denise en ‘breister’ Greta oefenen ook druk uit door zich – elk op haar manier – overal mee te bemoeien. Van de broers is Gilbert misschien wel de meest ‘normale’. Als gescheiden man staat hij niet meer onder druk van een vrouw, maar zijn dochter Bianca heeft toch zo ook wel haar speciale trekjes. En dan is er nog Maggie, de ongetrouwde zus die haar groot verdriet vooral uitdrukt in de ene na de andere onverstaanbare huilbui.

Misschien brengt deze droeve gebeurtenis hen toch dichter bij elkaar. Of misschien juist nog verder uit elkaar…

hartelijk_gecondoleerd“Hartelijk gecondoleerd” is een hilarische tragikomedie van Jack Staal, bij Toneelgezelschap ’t Kelderken gebracht in een regie van Raf Molkens. De familieleden worden vertolkt door Francine Franckaert, Katrien Van Hooste, Saskia De Kraker, Nele Vijt, Sander Compiet, Arno Van Oudenhove en Karel Van de Perre. Als dokter, begrafenisondernemer en opkoper zien we Luc Creve, Willy Zaman en Luc Strobbe.

In april is er bij ’t Kelderken gelegenheid om hartelijk te condoleren. Alvast proficiat met uw deelneming! Oh ja, belangrijk om te weten: lachen mag, zich doodlachen (liever) niet… En als gewone woorden tekort schieten, dan is er nog altijd die welgemeende, nauwelijks te onderdrukken groet van prins Martin: Alaaf!

Speeldata: op 20 – 21 – 27 en 28 april 2018 in het Parochiecentrum – Molenstraat 12 in Kemzeke.

Kaarten en reservering: (enkel telefonisch of via mail)
Van Guyse-Dullaert
Holstraat 8 9170 Sint-Gillis-Waas
tel.: 03 707 15 02
e-mail: polenmarina@skynet.be
rekeningnummer: ’t Kelderken BE62 6528 0175 1461
www.tkelderken.be