Nonkel Jef brengt zijn favoriete koe mee naar de Groenplaats!

on

Maandag 5 maart 2018 heerste er een bijzonder gezellige drukte op de Antwerpse Groenplaats. Pers, cast en enthousiaste theaterfans mochten de kempense boer Nonkel Jef welkom heten in Antwerpen-stad. Na een introductie in het Hilton Old Town-hotel  trokken auteur Brik Van Dyck, regisseur Dirk Lavrysen , Patrick Onzia en Diana More naar de Groenplaats waar Odette, Izzy en Nonkel Jef werden verwacht in bijzonder gezelschap.

sized_DSC_0042 (1072 x 712)

Nonkel Jef was immers vergezeld van zijn favoriete koe voor een sessie koeknuffelen met cast en bereidwillige pers… De toon was meteen gezet voor de toekomstige theatertour die aanvang neemt in Antwerpen op 30 maart en vervolgens, na drie weken spelen in Theater Elckerlyc, door Vlaanderen trekt.

TWEEDE VOORSTELLING GEBASEERD OP VLAAMSE SITCOM NONKEL JEF.
Wie herinnert zich nog de succesvolle Vlaamse sitcom “Nonkel Jef” die in de tweede helft van de jaren ’90 op ons televisiescherm te zien was? De komische reeks over een boer op pensioen, “Nonkel Jef”, was een ware publiekslieveling en er werden ruim 175 afleveringen van gemaakt. Van Vlaamse cult gesproken… In 2016 kreeg “Nonkel Jef” een bijzonder succesvol tweede leven in Theater Elckerlyc en vervolgens op tour door heel Vlaanderen. Na “Nonkel Jef zit in de patatten” kroop Brik Van Dyck in zijn pen op vraag van producent Theatertainment. Het resultaat is “Nonkel Jef & de verloren zoon”. Dirk Lavrysen regisseert dit stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij! “Nonkel Jef & de verloren zoon” is vanaf 30 maart 2018 te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Er volgt opnieuw een theatertour door Vlaanderen van 21 april tot en met 31 mei 2018.

sized_DSC_0053 (1072 x 712)

EEN ONGEMANIERDE KOMEDIE
Nonkel Jef is terug! Samen met zijn vrienden Odette, Sander en Zotten Dré geniet Vlaanderens meest bekende boer van zijn oude dag op zijn hoeve. Maar als een gladde projectontwikkelaar uit de stad de boerderij wil gaan kopen, gaan de koeien aan het dansen. Kiest Nonkel Jef voor het grote geld? Of blijft hij trouw aan zijn Kempische koppigheid? En lijkt die roodharige landmeter niet sprekend op een oude bekende? Is-ie ’t of is-ie ’t niet? Dit is het stuk waarin we de terugkeer van Izzy mogen meemaken. En jawel, acteur Luc Verhoeven is van de partij!

webnonkelje2PRAKTISCHE INFO – NONKEL JEF & DE VERLOREN ZOON
Een productie van Theatertainment.
NONKEL JEF & DE VERLOREN ZOON vanaf 30 maart tot en met 15 april in Theater Elckerlyc.
Vervolgens op tour door Vlaanderen van 21 april tot en met 31 mei 2018.

Regie : Dirk Lavrysen– Scenario: Brik Van Dyck
Met: Ivo Pauwels, Linda De Ridder, Luc Verhoeven, Dirk Lavrysen, Patrick Onzia, Diana More, Brik Van Dyck

Foto’s: August Charrin

www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min) – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60

Tarieven:
Prijzen Cat. 1 € 30,50 – Cat. 2 € 26,50 & Cat. 3 € 21,50
VIP seats € 45

Alle prijzen zijn inclusief reservatie- en exclusief verzendingskosten.