Jongerencast schittert in aangrijpende musicalproductie ‘Magdalena’!

on

Vrijdag 2 maart 2018 ging in het Zuiderpershuis te Antwerpen met ‘Magdalena’ nu al de meest verrassende musical van het seizoen in première.

‘Magdalena’  is een fantastische musical, wat The Singing Factory neerzet met deze aangrijpende productie is werkelijk van zeer hoog niveau. Van het script en de liedteksten, geschreven door de 21-jarige Wanne Synnave (hou deze jongeman in de gaten!), tot de live muziek van de hand van Sam Verhoeven en niet te vergeten, de fantastische zang- en acteerprestaties van jongerenkoor Youforia, ‘Magdalena’ barst werkelijk van het talent.

sized_DSC_0149

Gevestigde waarden An Lauwereins en Dieter Troubleyn schitteren als de gevreesde Zuster Margaret en haar aanbidder Eerwaarde Walsh. Speciale vermelding ook voor hoofdrolspeelsters Lien Van den Bossche (Rose), Emma Vanthielen (Sarah) en Fiene Zasada (Emma), die het, ook letterlijk, zwaar te verduren krijgen in dit schrijnende, waargebeurde verhaal, maar die ondanks hun jeugdige leeftijd, een indrukwekkende doorleefdheid in hun zang- en acteerprestaties leggen.

sized_DSC_0310

‘Magdalena’ speelt nog tot en met 10 maart 2018 in het Zuiderpershuis te Antwerpen. Een niet-alledaagse musical, die u gewoon niet mag missen! Tickets en info: www.singingfactory.be

Foto’s: Seppe Vandael