Heerlijke komedie ‘De Seut’ in het Fakkeltheater

on

‘De Seut’ is een komedie vol actie, grappige dialogen en hilarische situaties

Vrijdag 2 maart 2018 ging in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater het blijspel ‘De Seut’ in première. Take Twee Producties staat inmiddels al ruim vijf jaar garant voor heerlijke komedies, ook met het blijspel ‘De Seut’ scoort het theatergezelschap opnieuw. Laura De Leeuw, Linda Dhaene, Iante Beyé en Jimmy Rubbens geven het beste van zichzelf in deze leuke komedie vol knotsgekke momenten.

sized_sized_DSC_0968

Het verhaal gaat over Juliette (Linda Dhaene), Babette (Iante Beyé) en Rosette (Laura De Leeuw), drie ongetrouwde zussen die jarenlang met hun onlangs overleden vader hebben samengewoond. Nu vader dood is zijn vooral de bazige Juliette en haar domme en naïeve zus Babette erop gebrand om de erfenis te krijgen. Want vader heeft zijn leven lang krenterig geleefd en er zullen hoogstwaarschijnlijk miljoenen euro’s te verdelen vallen.

sized_sized_DSC_0862

Hun zus Rosette zit sinds haar 25ste in een rolstoel en haar gedrag is meestal apathisch, onverwacht en ongecontroleerd. Haar twee zussen zullen er alles aan doen om de erfenis onder hun beiden te verdelen, want Rosette heeft hen al last genoeg bezorgd.

Juliette droomt van een reis naar Benidorm, terwijl Babette haar een Porsche aanschaffen wil aanschaffen en ze hoopt zo knappe mannen te kunnen verleiden.

sized_sized_DSC_0837

Dan is het moment van de waarheid aangebroken voor de zussen: de notaris (Jimmy Rubbens) komt het testament voorlezen. En daar staan enkele verrassingen in die de twee zussen niet hebben zien aankomen..Zullen ze ooit de miljoenen kunnen verdelen onder hun twee?

‘De Seut’ is een blijspel geschreven door Peter Kremel vol actie, grappige dialogen en hilarische situaties. De Kleine Fakkel is het gezelligste theatertje van het Fakkeltheater waarin je als het ware zelf deel uitmaakt van het decor en de cast. Het is dan ook een aangename ervaring om een voorstelling in De Kleine Fakkel mee te maken!

sized_sized_DSC_0946

Tijdens de première van ‘De Seut’ waren de lachsalvo’s niet uit de lucht en genoot het publiek met volle teugen van deze komedie over jaloezie, geldzucht, een omkoopbare notaris en…Zorro!

‘De Seut’, speelt tot en met 1 april 2018 in De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen.

Let op: er zijn nog enkel tickets voor de vertoningen van 22, 29 en 30 maart 2018 verkrijgbaar. Alle andere voorstellingen zijn volledig uitverkocht. http://www.fakkeltheater.be

sized_sized_DSC_0896

DE SEUT

Auteur: Peter Kremel

Regie: Jerry Verhaert

Cast: Laura De Leeuw, Linda Dhaene, Iante Beyé, Jimmy Rubbens

Bekijk HIER alle foto’s