Luc Caals : het is moeilijk om ernstig genomen te worden…

Luc Caals heeft niet alleen talent voor humoristische shows, met deze theatervoorstelling kan hij eindelijk laten zien dat hij meer in zijn mars heeft :  het is een moeilijke weg om je publiek en theatercritici  te overtuigen en ernstig genomen te worden  … de tol van je imago ?

Naar aanleiding van zijn 65ste verjaardag en 45 jaar op de planken brengt hij de aangrijpende en boeiende  tragikomedie van Ron Aldridge  “Tranen van een Clown” (Engelse titel My dog’s got no nose ) Luc caals zoals u hem nog niet kent …

 

caals tranenEen man, wiens  ultieme levensdroom in vervulling gaat, vertelt ons zijn verhaal en voert de toeschouwer mee langs alle gebeurtenissen die eraan vooraf gingen. Een verhaal over de dingen des levens, waarbij uiteindelijk blijkt dat niet alles is wat het lijkt.

Een schrijnende en ontroerende maar ook humoristische voorstelling  !  o.a. te zien op vrijdag 23 maart 2018 om 20u30,  zaterdag 24 maart 2018 om 20u30 en zondag 25 maart 2018 om 15u00 in het Fakkeltheater in Antwerpen.

Tranen van een Clown

Van Ron Aldridge (Engelse titel : My dog’s got no nose)

Regie Rikkert Van Dijck

Vertolking Luc Caals

Vertaling: Eddy Van Ginckel

fotografie : Fiona Verrept

Fakkeltheater zwarte zaal

Reyndersstraat 7
2000 Antwerpen

reservatie : 070/24.60.36 (ma-vrij 11u-17u)