Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem schitteren in fantastische sprookjesmusical ‘Doornroosje’

on

Vrijdag 16 februari 2018 ging in Theater Elckerlyc de musical ‘Doornroosje’ in première. Het sprookje mag dan al zo oud als de straat zijn, Deep Bridge brengt met deze musical een fonkelnieuwe versie: van decor, kostuums tot en met de muziek. Het is genieten voor zowel als oud zowel in Antwerpen, Hasselt als Gent van de musicalversie van deze klassieker met in de hoofdrollen Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem.

sized_sized_DSC_0745

Hebben jullie het verhaal van prinses Doornroosje,de koning, de koningin, de goede fee Fabiola, de slechte fee Fien en haar oliedomme man Titus al gehoord?

Op het paleis zijn de koning (Walter Baele) en koningin (Liv Van Aelst) in de wolken wanneer hun dochter prinses Doornroosje (Tinne Oltmans) geboren wordt. Tijdens het feest zijn vele gasten aanwezig, waaronder ook Fabiola, de Goede Fee (Line Ellegiers).

Alles verloopt in een goede sfeer tot dat Fien (Jasmine Jaspers), de meest slechte fee ooit, met haar wat gekke en doldwaze man Titus (Laurenz Hoorelbeke) onaangekondigd op het paleis verschijnen. Fien spreekt een boze vloek uit en wanneer Doornroosje op haar zestiende verjaardag zich prikt aan een spinnewiel in een vergeten toren van het kasteel, valt ze onmiddellijk in een diepe slaap. Het hele kasteel valt mee in een slaap die wel honderd jaar zal duren.

sized_sized_DSC_0704

Rond het kasteel groeit een doornenhaag die maakt dat de vele prinsen die Doornroosje proberen te redden, vast komen te zitten en sterven. Pas na exact honderd jaar opent de haag zich en probeert de droomprins (Thomas Van Goethem) tot bij Doornroosje te geraken…

“Prinsen die prinsessen mogen kussen zijn gelukszakken” – Walter Baele

Deep Bridge is na minder dan een jaar uitgegroeid tot een topproductiehuis. Na ‘De Ridders van de Ronde Keukentafel’ is ook ‘Doornroosje’ een absolute topper.  Deep Bridge werkte voor deze musical samen met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment.

‘Doornroosje’ is een sprookje vol magie, humor, interactie en romantiek, met een prins en een prinses die de harten van het publiek doen smelten. Deze klassieker is meer dan de moeite waard om te zien. Droom mee en geniet van deze prachtige musical, samen met uw (klein)kinderen!

sized_sized_DSC_0684 - kopie

“We nemen jong en oud mee naar een droomwereld” – Liv Van Aelst

‘Doornroosje’ is nog te zien op 17 en 18 februari in Theater Elckerlyc. Op 24 februari 2018 in Ethias Theater Hasselt en op 3 en 4 maart 2018 in Capitole Gent.

Meer info en tickets op www.DeepBridge.be

Op 31 maart 2018 is er ‘Er was eens… Het sprookjesconcert’, een gloednieuw concept voor Vlaanderen, in de Lotto Arena in Antwerpen. Deze eerste voorstelling wordt de kick-off voor een jaarlijks terugkerende reeks aan sprookjesconcerten waarbij de rode draad telkens een actueel thema bij jongeren is. Meer info op www.deepbridge.be

Bekijk HIER alle foto’s

Foto’s Rode Loper