Poppentheater Klein maar Moedig brengt met ‘De Zevende Dwerg’ een schitterende voorstelling in Antwerpen

Poppentheater Klein maar Moedig brengt’ met ‘De Zevende Dwerg’ een nieuw avontuur voor zowel jong als minder jong in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater. Na het succes van hun eerste productie ‘Het Fortuin van Baron Pluim’ is ook deze voorstelling méér dan de moeite waard om te zien.

sized_DSC_0451

Daar waar het verhaal van Sneeuwwitje in de boeken en films eindigt, begint het bij Poppentheater Klein maar Moedig. We zijn enkele dagen voor dat Sneeuwwitje en de prins gaan trouwen. De boze koningin is door de zeven dwergen van de rotsen geduwd en is dood, daar hoeft Sneeuwwitje geen schrik meer van te hebben.

Edelman Kobe is op weg naar het kasteel om er het trouwfeest bij te wonen, maar hij is verdwaald in het grote bos. Zonder het zelf te beseffen raakt hij verwikkeld in een spannend verhaal waarin hij een sprekende vogel, de zevende dwerg Doc, een oude vrouw, de duivel en de steeds grappige Pol Pladijs op zijn weg ontmoet.

sized_DSC_0455

Maar is de heks wel echt dood en is Sneeuwwitje wel veilig? Kobe en Doc zullen hun beste beentje moeten voorzetten om dit spannend verhaal tot een goed einde te brengen…

sized_DSC_0435‘De Zevende Dwerg’ is een heerlijk verhaal geschreven door Marc Bervoets en is geschikt voor jongens en meisjes van 6 tot 106 en ouder. Het verhaal wordt gebracht door Ben Bervoets en Laura De Leeuw, deze laatste zingt voor de voorstelling en tussen de bedrijven door liedjes samen met de kinderen, en zorgt ervoor dat de sfeer er meteen inzit.

Poppentheater Klein maar Moedig brengt, na het verdwijnen van Poppenschouwburg Van Campen, opnieuw poppentheater in Antwerpen en dat is goed nieuws. Eindelijk terug een poppentheater in de stad, daar zijn vele jongens en meisjes en hun (groot)ouders zeer blij mee!

De voorstellingen van ‘De Zevende Dwerg’ zijn een enorm succes. Alle voorstellingen tijdens de Krokusvakantie zijn reeds uitverkocht, maar geen nood, dit avontuur wordt ook nog tijdens de paasvakantie gespeeld. Wil je erbij zijn moet je snel zijn, want de tickets vliegen de deur uit!

sized_DSC_0468
vlnr: Marc Bervoets, Laura De Leeuw en Ben Bervoets

De Zevende Dwerg

Meer info op www.fakkeltheater.be

Tickets: 070/ 246 036 of 0479/21 30 46 (Ben)

of aan de ticketshop in de Hoogstraat 12 in Antwerpen (van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur)

Bekijk HIER alle foto’s