‘Gouden Vijver’ vanaf 9 maart 2018 in het EWT-Theater in Deurne

on

Dit prachtige stuk ‘On Golden Pond’, dat werd verfilmd met oa. Henry Fonda, Kathrine Hepburn en Jane Fonda, vertelt met de nodige humor en heel veel menselijkheid het verhaal van Edith en Norbert, een gepensioneerd koppel, dat iedere zomer naar hun bungalow aan het meer trekt om er te genieten van de natuur.

Geboren zeurder Norbert krijgt het steeds moeilijker met zijn geheugen maar Edith zorgt door haar positieve levenshouding voor de perfecte tegenpool. Dit jaar komt hun dochter op bezoek met haar nieuwe vriend. Die vriend heeft een zoontje en dat geeft de eeuwige knorpot een schok. Ook de ontmoeting tussen de dochter en haar oude vlam, de postbode, brengt leven in de brouwerij.

Door Van Boeckel regisseert enkele oude rotten in het vak en brengt u, zoals we dat van hem gewend zijn, weer een pareltje van een voorstelling.

GOUDEN VIJVER

goudenvijver1Vanaf 9 maart tot en met 22 april 2018,  iedere donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u30, zondagmatinee om 15u. Maandag 9 en 16 april om 20u30u.

Auteur: Ernest THOMPSON
Regisseur: Door VAN BOECKEL
Acteurs: Ben BERVOETS, Matteo HEYRMAN, Emre OZYER, Tristan STIENLET, Daisy THYS, Monique TRUYENS, Theo VAN BAARLE, Michaël ZANDERS

Meer info en tickets: http://www.ewt.be