“Vergeet mij niet” met Carry Goossens, Manu Jacobs en Ann De Winne herneemt op 2, 3 en 4 maart en plant tour door Vlaanderen in 2019

on

In april 2014 ging VERGEET MIJ NIET in première in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. De recensies waren bijzonder positief. Dit jaar wordt er hernomen in het Fakkeltheater wegens dit succes en in 2019 start de tour door Vlaanderen.

VERGEET MIJ NIET is een indrukwekkende én lichtvoetige vertelling, in regie van Rikkert Van Dijck over een grootvader, een kleinzoon en de dementie die tussen beiden komt. Co-producent Manu Jacobs schreef dit stuk en haalde de inspiratie uit de herinneringen aan zijn grootvader en het feit dat dementie steeds meer bespreekbaar wordt in onze maatschappij waar mensen steeds ouder worden en het als een uitdaging zien om dit zolang mogelijk zelfstandig en actief te kunnen beleven.

Acteur Carry Goossens neemt de rol van dementerende grootvader op zich. Ann De Winne verbeeldt in woord, zang en muziek de dementie die steeds aanwezig is, ze flirt met de grootvader, als waren het geliefden…

sized_vergeetmijniet-36

VERGEET MIJ NIET is een coproductie van het Fakkeltheater, TIMING en BSO-PRODUCTIES.
Auteur                                    Manu JACOBS
Acteurs                                  Carry GOOSSENS,  Manu JACOBS en Ann DE WINNE
Regisseur                               Rikkert VAN DIJCK
Componist                              Rudi REYNERS

Locatie: Fakkeltheater – Zwarte zaal (Reyndersstraat)
Tickets: kunnen online gereserveerd worden via de webshop van www.fakkeltheater.be, telefonisch via  070 246 036 en tevens aan de kassa van het Fakkeltheater, Reyndersstraat 7 te 2000 Antwerpen.

Data:
2 maart om 20u30
3 maart om 20u30
4 maart om 15u00