Moscow Classical Ballet voor het eerst in België met betoverend balletsprookje ‘Coppelia’!

Na het overweldigende succes afgelopen oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam, komt het gerenommeerde Moscow Classical Ballet in maart 2018 voor het eerst naar België en brengt in Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent het betoverende sprookje ‘Coppelia’ op de planken.

coppelia1

‘Coppelia’ vertelt het komische liefdesverhaal van een pop die op mysterieuze wijze tot leven komt. Hoewel dit ballet reeds in 1870 in première ging in de Parijse opera, is het verhaal nog steeds brandend actueel. Coppelia is de afspiegeling van een ideale, onbereikbare vrouw, een droombeeld dat in deze tijden ook vaak wordt nagestreefd op social media.

De oorspronkelijke choreografie van Arthur Saint-Léon is niet alleen zorgvuldig bewaard gebleven in deze uitvoering, maar ook dynamisch en opwindend bewerkt. De nieuwe dansen zijn helder en inventief. De mysterieuze sfeer werd behouden en het publiek wordt getrakteerd op veel verrassingen, grappige nieuwe personages, fantastische machines en speeltuigen. De indrukwekkende decorstukken, prachtige kostuums en verbluffende dans, maken van ‘Coppelia’ een totaalbeleving voor jong en oud.

unnamed (12)

Boek nu je plaatsen voor 20 maart in Stadsschouwburg Antwerpen of 21 maart in Capitole Gent, via www.teleticketservice.be of tel: +32 (0)70 345 345 (max. 0,30 EUR/min).
Stadsschouwburg Antwerpen: www.stadsschouwburg-antwerpen.be
Capitole Gent: www.capitole-gent.be 

Foto’s: Alex Pankov