Legendarische Soundmixshow herleeft in het Fakkeltheater

Vanaf 1989 tot 1995 was De Soundmixshow met presentator Bart Kaëll een vaste waarde op vtm. Het programma waarin deelnemers live een nummer van een artiest brengen was razend populair bij zowel jong als oud. En er is goed nieuws voor de fans: de ‘Soundmixshow’ is terug te zien… in het theater!  

sized_sized_DSC_0997

Vrijdag 12 januari werd, in aanwezigheid van talrijke BV’s, de première gehouden van de theaterparodie ‘De Soundmixshow’ in het Fakkeltheater in Antwerpen. Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde en natuurlijk de presentator van weleer Bart Kaëll brengen een hilarische deurenkomedie met heerlijke imitaties en bekende hits.

sized_DSC_6411

Het verhaal gaat over het koppel Philip (Peter Van Asbroeck) en Valerie (Hilde Debaerdemaeker). Na tien jaar huwelijk zit hun huwelijk in het slop. Philip schenkt meer aandacht aan zijn vrouwelijke collega’s dan aan zijn vrouw. Valerie is koopverslaafd en het liefst van al gaat ze winkelen met Jack ( Peter Van de Velde), haar ‘gay best friend’.

sized_DSC_6778

Wanneer Philip ontdekt dat zijn vrouw opnieuw veel geld uitgegeven heeft aan kledij, is de maat vol voor hem: hij wil scheiden. Om zijn huwelijk toch nog te redden schrijft hij zichzelf en Valerie in voor haar lievelingsprogramma de Soundmixshow…

‘De Soundmixshow’ is een heerlijke komedie vol misverstanden, doldwaze situaties en leugentjes om bestwil. Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde schitterden samen met presentator Bart Kaëll in deze komedie, geschreven door Brik Van Dyck en geregisseerd door Sven De Ridder. Lachen van begin tot einde gegarandeerd!

sized_sized_DSC_0981

Na ‘Blind Date’, met Karen Damen en Kürt Rogiers in de hoofdrollen, is ‘De Soundmixshow’ opnieuw een schot in de roos voor productiehuis Uitgezonderd. Wie nostalgie wilt opsnuiven, kunnen we zeker ‘De Soundmixshow’ aanraden!

De Soundmixshow nog tot en met 4 februari 2018 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen. www.fakkeltheater.be

Creatives

Producent: Uitgezonderd.

Regie: Sven De Ridder

Scenario: Brik Van Dyck

Cast: Hilde Debaerdemaeker, Bart Kaëll, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde

Tickets: 070/246 036 of www.uitgezonderd.be

Scènefoto’s: Uitgezonderd

Bekijk HIER alle foto’s