Poppentheater Klein maar Moedig brengt ‘De Zevende Dwerg’ vanaf 12 februari 2018

Begin herfstvakantie 2017 ging het gekende Poppentheater Klein maar Moedig na lange tijd weer van start met gezinsvoorstellingen in het keldertheater van het Fakkeltheater. Poppentheater Klein maar Moedig kende vanaf dag één groot succes. De vertoningen tijdens de herfstvakantie waren zeer snel uitverkocht en ook tijdens de kerstvakantie werden de voorstellingen van het poppentheater een top succes met wel drie extra speeldagen bovenop de 12 geplande voorstellingen. Ook nu nog blijft er vraag naar tickets. Vandaar dat de ticketverkoop voor de tweede poppentheaterproductie ‘De Zevende Dwerg’ nu reeds volop aan de gang is.

 ‘De Zevende Dwerg’

Het verhaal is een spannend avontuur met de nodige humor. Daar waar het sprookje van Sneeuwwitje eigenlijk in de boeken en films stopt, begint bij Klein maar Moedig pas het verhaal. De Boze koningin alias de heks is dood en ligt onderaan de rotsen van haar kasteel, te wachten tot Lucifer de duivel haar komt halen. De zeer brave Edelman Kobe is verdwaald in het bos op weg naar het huwelijksfeest van Sneeuwwitje en de Prins. Op deze manier raakt hij verwikkeld in een zeer spannend avontuur waar hij geconfronteerd zal worden met: een sprekende vogel, de duivel, een levend geraamte, boeven en schurken, maar ook de zeer grappige held uit het vorige avontuur Pol Pladijs is van de partij.

unnamed (6)Een van de zeven dwergen zal heel snel moeten zijn om het grootste gevaar van zijn leven te ontwijken en het leven van de Prins en Sneeuwwitje alsook dat van Kobe te redden. En waar zijn die andere 6 dwergen nu?

‘De Zevende Dwerg’ is geschikt voor kinderen van 6 tot 106 en ouder.

Een verhaal van de hand van Marcus en Ben Bervoets.

Speeldagen: Vanaf 12-2-2018 alle dagen tijdens de Krokusvakantie om 15 uur (deuren en foyer zijn reeds open vanaf 14 uur). Ook tijdens de Paasvakantie bijna dagelijks voorstellingen van deze tweede geweldige productie. Reserveer zeer tijdig, want de tickets vliegen nu al de deur uit.

Tickets: 070/246.036 of 0479/213.046 of http://www.fakkeltheater.be
Of aan de ticketshop in de Hoogstraat 12 (van maandag t/m vrijdag tussen 11 en 17 uur)