André Rieu brengt op 7 januari 2018 nieuwjaarsconcert in Antwerps Sportpaleis

Na het grote succes van de nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Brussel kondigde André Rieu zijn nieuwjaarsconcert 2018 aan. Dat concert zal plaatsvinden in het Sportpaleis op zondag 7 januari om 20 uur. Het is voor André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest tevens de start van het nieuwe concertjaar.

André Rieu: “Mijn wens is altijd geweest om het nieuwe jaar te openen met een nieuwjaarsconcert. Het zijn de eerste concerten die we geven in 2018 voordat we op wereldtournee gaan. Ik kijk er erg naar uit om dit samen met iedereen te vieren in Antwerpen.”

André Rieu kwam deze zomer 6 juli terug naar zijn Maastricht, waar hij op het Vrijthof 10 bijzondere openluchtconcerten gaf. Dat is een record. Vorig jaar reisden fans van meer dan 80 landen naar Maastricht om de magische zomeravondconcerten bij te wonen. De concerten staan dit jaar in het teken van een bijzondere mijlpaal: het 30-jarig bestaan van het Johann Strauss Orkest. En voor wie er niet bij kan zijn, zal het concert op 22 en 23 juli in vele bioscopen in heel België worden getoond..

antwerp-belgium_v2-1.-slideshow

Na een welverdiende zomervakantie reizen André Rieu en zijn orkest naar Chili in augustus, Mexico in september en de Verenigde Staten in oktober en november, alvorens ze terugkeren naar Ierland en het Verenigd Koninkrijk voor de traditionele kerstconcerten in december.

Kaarten kosten 59, 69, 85 en 99 euro. Klik HIER voor meer info en tickets

Foto: André Rieu Productions BV