Theaterparodie ‘De Soundmixshow’ zorgt voor éénmalige reünie van toenmalige juryleden Fred Bekky, Micha Marah en presentator Bart Kaëll

on

​Het productiehuis Uitgezonderd. en regisseur Sven De Ridder stopten de repetities iets vroeger dan gewoonlijk voor een toch wel bijzondere ontmoeting. De cast van de theaterparodie De Soundmixshow, nl. Bart Kaëll, Hilde Debaerdemaeker, Peter Van Asbroeck en Peter Van de Velde hadden afspraak in het Fakkeltheater met 2 juryleden van de originele televisieshow, nl. Micha Marah en Fred Bekky.

Voor Bart Kaëll was het een bijzonder weerzien, want hij was toen de presentator van deze televisieshow. Uitgezonderd. staat al jaren bekend voor het op de planken brengen van succesvolle televisieformats. De Soundmixshow is te zien vanaf 12 januari in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

sized_unnamed (10)Na ‘Blind Date’, met Karen Damen en Kürt Rogiers in de hoofdrollen, is het deze keer de beurt aan ‘De Soundmixshow’, met Hilde De Baerdemaeker, Peter van Asbroeck, Peter Van De Velde en Bart Kaëll op de affiche. Enkele van de castleden zullen een nummer brengen tijdens deze komedie en wie kan hen beter tips geven dan toenmalige juryledenFred Bekky en Micha Marah? Regisseur Sven De Ridder en de aanwezige pers waren getuige van een hartelijke ontmoeting.

Bart Kaell’s Soundmixshow als huwelijkstherapie?!

De relatie van het kinderloze koppel Philip en Valerie zit na 10 jaar in het slop. Rokkenjager Philip heft iets te veel oog voor zijn vrouwelijke collega’s. Flapuit Valerie laat zich dan weer volledig gaan in haar koopverslaving die ze deelt met haar ‘gay best friend’ Jack. Als alle plannen om de brokken tussen Philip en Valerie te lijmen hopeloos mislukken, rest er nog één strohalm: zich inschrijven voor Valerie’s lievelingsprogramma: de Soundmixshow…

Locatie

Rode Zaal Fakkeltheater – Antwerpen

Hoogstraat 10

Voorstellingen

vanaf 11 januari 2018 tot 4 februari 2018

Tickets 070/246 036 of www.uitgezonderd.be

Creatives

Producent: Uitgezonderd.

Regie: Sven De Ridder

Scenario: Brik Van Dyck

unnamed (9)