Brandweerman Sam komt terug naar Vlaanderen

on

Kinderheld Brandweerman Sam, bekend van op VTMKZOOM, komt in 2018 terug naar de theaters in Vlaanderen! De afleveringen op televisie zijn al jaren een succes bij onze kleuters en peuters. De voorstellingen in het verleden stonden dan ook garant voor volle zalen uitbundige kinderen!

Na de succesvolle familievoorstelling ‘Piekepolder op Stelten’ zijn Sam en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter nu te zien in een fonkelnieuwe show voor jong en oud ‘Sam redt het circus’: De circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show, maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

sized_unnamed

Deze show, boordevol vrolijke muziek, dans en humor is geschikt voor het hele gezin. De energieke voorstelling is enorm interactief. Brandweerman Sam nodigt alle bezoekers ook uit om verkleed als brandweerman of circusartiestnaar het theater te komen. De kinderen leren spelenderwijs ook nog iets bij over veiligheid. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden ook nog naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet en krijgen alle kinderen een Junior Cadetten diploma.

‘Sam redt het circus’ zal te zien zijn op 14 januari 2018 in Ethias Theater Hasselt, 17 maart 2018 in Capitole Gent en 7 april 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Tickets zijn te verkrijgen via www.teleticketservice.be.