Ook dit jaar een gloednieuwe, magische editie van China Light in ZOO Antwerpen

on

Vanaf 1 december tot 14 januari toveren Chinese kunstenaars ZOO Antwerpen opnieuw om tot het sprookjesachtige China Light ZOO in een gloednieuwe, magische editie. Deze derde editie van China Light ZOO is een must see!

sized_sized_DSC_0900

Ook deze winter neemt het lichtspektakel China Light ZOO je weer mee doorheen de poorten van het oude China naar zijn mythische dieren en legendes. Wandel voorbij een vier meter hoge Boeddha en een terracotta leger waarna je een duik neemt in de oceaan om de vijftien meter hoge walvis te ontmoeten. Feeërieke Chinese muziek en dans rijgen alles aaneen tot een magisch geheel voor jong en oud.

sized_sized_DSC_0866

Na het overweldigend succes van vorig jaar is er opnieuw een editie van China Light ZOO. De ZOO is opnieuw omgetoverd door Chinese kunstenaars tot een uniek, nooit gezien schouwspel. Het is een heus karwei voor de kunstenaars om deze lichtshow in Antwerpen te presenteren. Een deel van de stalen figuren worden in China gemaakt en in 27 containers per schip naar Antwerpen gevoerd. Een ander deel wordt in ZOO Antwerpen ineen gepuzzeld. Maar liefst 90 Chinese lichtkunstenaars werken mee aan dit huzarenstukje dat bestaat uit 20.000 led lichtjes en 24.000 meter gekleurd satijn. 

sized_sized_DSC_0811

Praktisch

China Light Zoo is te bezoeken vanaf 1 december 2017 tot 14 januari 2018, na de openingsuren van de Zoo.

Open van 18 tot 21.30u, gesloten op 24 en 31 december 2017.

Meer info op www.zooantwerpen.be/nl/china-light-zoo

Deze diashow vereist JavaScript.