Uitstekende komedie ‘Ja Chef, Nee Chef’ in het Fakkeltheater in Antwerpen

Vrijdag 17 november 2017 ging in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater ‘Ja Chef, Nee Chef’ in première, een komedie met Saly Salem, Jerry Verhaert, Kevin Hooge en Ben Bervoets. Brik Van Dyck is de auteur en Ben Bervoets nam de regie voor zijn rekening, met Jimmy Rubbens als regieassistent. Acteur Paul Peeters zou de rol van Helmut Smid voor zijn rekening nemen, maar enkele weken voor de première moest Paul noodgedwongen forfait geven wegens ernstige gezondheidsproblemen.. We wensen Paul alvast een spoedig herstel toe!

sized_sized_DSC_0345 - kopie

Het verhaal

Helmut Schmid (Jerry Verhaert) is een steenrijke zakenman. Hij leidt het bedrijf NV Schmid Beschuiten en is op zoek naar een persoonlijke assistent. Hij nodigt twee jonge werknemers uit op zijn luxueuze buitenverblijf. De twee sollicitanten zijn tegenpolen van elkaar.

Toby (Ben Bervoets) is een bescheiden selfmade boy, terwijl Patrick – met ck – (Kevin Hooge) de vlotte fils-à-papa is. Hij is zelfverzekerd en gaat 100% voor de job.

sized_sized_DSC_0359 - kopie

Mr. Schmid vindt dat zijn poulains de job moeten verdienen. Zijn leuze is: voor wat, hoort wat en de twee moeten verschillende test ondergaan om uiteindelijk de job van persoonlijke assistent in de wacht te slepen.

De twee kunnen elkaar niet luchten en wanneer er ook nog een zekere Nathalie (Saly Salem) op de proppen komt, duiken er allerlei spoken uit het verleden op…

sized_sized_DSC_0411

‘Ja Chef, Nee Chef’ is een splinternieuw theaterstuk, dat uitstekend gebracht wordt door de volledige cast. Take Twee Producties bestaat inmiddels vijf jaar en met ‘Ja Chef, Nee Chef’ brengen Ben & Jerry een ander soort komedie dan dat we van hen gewend zijn. Het is deze keer geen ‘Ben & Jerry’-show maar een komedie met een serieuze verhaallijnen. En zo voegen Ben Bervoets en Jerry Verhaert een nieuw hoofdstuk toe aan hun succesverhaal met Take Twee Producties.

’Ja Chef, Nee Chef’ nog tot en met 17-12-2017 in het Fakkeltheater (Kleine Fakkel)

Hoogstraat 12

2000 Antwerpen

Tickets: www.fakkeltheater.be of 070/246 036

Bekijk HIER alle foto’s