Publiek springt als (boze) wolven op tickets ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’!

on

Extra voorstellingen in Stadsschouwburg Antwerpen op zondag 4 maart 2018 om 11u en 14u en zondag 29 april om 11u en 14u

Na de feestelijke en felgesmaakte première van ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’ afgelopen vrijdag in Stadsschouwburg Antwerpen, ontketenden de voorbije dagen een ware Roodkapje-mania. Het aantal reservaties voor tickets via de site van producent Music Hall swingt de pan uit en bij ticketprovider Tele Ticket Service, staat de telefoon al enkele dagen (komt ie…) roodgloeiend!

sized_DSC_0394Music Hall anticipeert alvast op de massale belangstelling voor hun gloednieuwe sprookjesmusical, die overigens volledig in-house werd geproduceerd, en zet 4 extra voorstellingen in verkoop. Lauren De Ruyck (Roodkapje), Jo Hens (sexy ‘rock ’n roll-Wolf Willy), Deborah De Ridder (mama en Goede Fee) en de rest van de gezellige beestenboel, mogen alvast zondag 4 maart en zondag 29 april 2018 met rood aankruisen in hun agenda, want dan worden ze in Stadsschouwburg Antwerpen verwacht.

Tijdens de herfstvakantie kan jong en oud nog in Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent gaan genieten van ‘Roodkapje, de sprookjesmusical’, in de kerstvakantie opnieuw in Capitole Gent, en nu dus ook nog op 4 maart en 29 april 2018 in Stadsschouwburg Antwerpen. Tickets en info: www.musichall.be