The ‘Edge Of Heaven’-tour laat de muziek van ‘George Michael’ herleven in de Antwerpse Stadsschouwburg

Jarenlang was de in Griekenland geboren zanger ‘George Michael’ één van de meest succesvolle pop-artiesten ter wereld. In de jaren tachtig, negentig en begin 21ste eeuw, domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met ‘Wham!’, de band die hij in 1981 samen vormde met Andrew Ridgeley.

Op 25 december 2016 sloeg het noodlot toe en overleed alweer een icoon, de man die twee Grammy’s won, 20 nummer-één-hits scoorde en wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht. De grootste ‘Wham!’-klassieker ‘Last Christmas’ werd barre werkelijkheid. Het overlijden van ‘George Michael’ dompelde de muziekwereld in een diepe rouw, maar gelukkig blijven zijn tijdloze nummers overleven.

Volgend jaar, op 11 mei, krijgen de vele ‘George Michael’-fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben, het langverwachte tribute-concert ‘The Edge Of Heaven’-tour komt naar de Antwerpse Stadsschouwburg.

Een superstraffe liveband, samen met één van ’s werelds meest fenomenale ‘look-a-like-lead’-stemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van ‘George Michael’ en ‘Wham!’ één voor één herleven. ‘Faith’, ‘Father Figure’, ‘I’m Your Man’, ‘Careless Whisper’, ‘Outside’, ‘Freedom’, ‘The Edge Of Heaven’…allemaal komen ze aan bod tijdens deze unieke concertavond.

Tickets voor ‘The Edge of Heaven’-tour, op 11 mei 2018 in de Antwerpse Stadsschouwburg, kan je nu bestellen op www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).