‘Wachten op Gateaux’ vanaf 9 november in het EWT-Theater

Na het overweldigende succes van de tweede reeks voorstellingen van La Cage aux Folles (dat in de toekomst nog een vervolg krijgt in de Rode Zaal van het Fakkeltheater), brengt het EWT-Theater vanaf 9 november de nieuwe Engelse feelgood komedie ‘WACHTEN OP GATEAUX’.
We maken kennis met Marleen (Anne Mie Gils), die een kleine fitnesszaal uitbaat ergens in een oude hangar net buiten de stad. Haar weinige klanten komen vooral voor de gezelligheid en al het lekker eten dat veel belangrijker is dan de oefeningen.

De meer dan volslanke Jackie (Martine De Jager) heeft haar jongste zusje en overtuigd Gothic, Whitney (Iante Beyé) meegebracht en de verlegen, onhandige Donald (Marc Verbruggen) komt vooral uit bewondering voor Marleen. Wanneer de televisieproducente Sofie (Chris Mathieu) geïnteresseerd blijkt voor deze ongewone sportbeoefenaars, ziet iedereen zich al schitteren op het kleine scherm. Maar niets is wat het lijkt en er breekt een zeer lange avond en nacht aan met veel sneeuw, wind, snoep, fietspompen, kortsluitingen, frieten ..

wachen op
Na ‘Vapeurs’ spreidt Anne Mie Gils haar op-en-top-vrouwelijkheid nog eens ten toon en na ‘Brasschaatse Huisvrouwen’ zoekt Martine De Jager het nu in de meer lichamelijk sector. Deze komedie kende een enorm succes in Engeland en wordt nu in het Nederlands gecreëerd door het EWT. Lachen verzekerd.

auteurs : Ed WAUGH en Trevor WOOD
regie: Frank DE KAEY
cats: Anne Mie GILS (vanaf 7/12 Annik PAUWELS), Martine DE JAGER, Iante BEYE, Marc VERBRUGGEN, Chris MATHIEU
van 9/11/2017 tot 17/12/2017 , iedere dond. vrijd. zat. om 20u30, zon om 15u.

Meer info en tickets op http://www.ewt.be