Cast van ‘De Tante van Charlie’ danst erop los tijdens de repetities!

Sinds maandag 9 oktober zetten acteurs Hugo Sigal, Karel Deruwe, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Margot Hallemans, Thomas Van Goethem en Ken Verdoodt letterlijk en figuurlijk hun beste beentje voor.

Producent THEATERTAINMENT bereidt samen met deze topcast en o.l.v. regisseur Dirk Lavrysen de komedie De Tante van Charlie voor, een schitterende komedie die helemaal past in het humoristische repertoire van het succesvolle theatergezelschap De Komedie Compagnie. Een zuiderse dansrepetitie of een spitsvondig decor met allerlei technische verrassingen…de cast gaat geen uitdaging uit de weg. De Tante van Charlie is vijf weken lang te zien in Theater Elckerlyc, vanaf 11 november 2017.

sized_DSC_0084 (1072 x 712) (1)

DE TANTE VAN CHARLIE – EEN EIGENTIJDSE KOMEDIE 
De Komedie Compagnie kijkt uit naar De Tante van Charlie. En gelijk hebben ze. Het oorspronkelijke stuk van auteur Brandon Thomas werd grondig bewerkt door “komische experten eersteklas” Dirk Lavrysen en Jan Van Dyke tot een eigentijdse, spitsvondige komedie. Bovendien krijgt het publiek er een mooie mix van gevestigde waarden en aanstormend talent als Margot Hallemans (Familie), Thomas Van Goethem (DisneyJR) en Ken Verdoodt (Familie) te zien. Natuurlijk is iedereen ook reuzebenieuwd naar  Hugo Sigal  die voor het eerst terug op de theaterplanken staat als acteur (na ruim 47 jaar) en deze keer zonder zijn wederhelft Nicole.

sized_charlie1

“THE MOTHER OF ALL COMEDIES” IN EEN HEDENDAAGS JASJE VAN DE HAND VAN JAN VAN DYKE EN DIRK LAVRYSEN
Twee studenten, Charlie en Wannes, vullen hun dagen met fuiven in plaats van studeren. Ze betrekken een hypermoderne loft op het eilandje in Antwerpen die weliswaar nog niet helemaal afgewerkt is. Er mankeert van alles waarvoor Rik de Syndic, verantwoordelijke van het gebouw, te pas en te onpas voor een oplossing moet zorgen. Oplossingen voor de onafgewerkte loft maar ook oplossingen voor de liefdesperikelen van de hopeloze studenten. En dan komt de tante van Charlie op bezoek…

sized_cahrliecoverDE TANTE VAN CHARLIE vanaf 11 november tot en met 10 december 2017 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie –www.theatertainment.be
Scenario: Jan Van Dyke en Dirk Lavrysen
Regie: Dirk Lavrysen
Met: Hugo Sigal, Jan Van Dyke, Karel Deruwe, Britt Van der Borght, Annemarie Picard, Ken Verdoodt, Margot Hallemans en Thomas Van Goethem

TICKET INFO
Vanaf 11 november tot en met 10 december 2017,  voorstellingen om 20u15 of om 15u15
Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85 – Antwerpen
www.elckerlyc.be of bij Theater Elckerlyc op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).
Ook  aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
Tarieven vanaf 19 euro (inclusief reservatie, exclusief verzending)

Tickets, info en speelkalender: www.elckerlyc.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro:min)