Toneelgroep Streven speelt “Komen (vr)eten”, een pittig gekruide komedie, in Mortsel

Vanaf 10 tot en met 19 november 2017 brengt Toneelgroep Streven de heerlijke komedie ‘Komen (Vr)eten in de Mark Liebrecht Schouwburg in Mortsel.

Het concept is wel bekend,vier onbekenden gaan bij elkaar tafelen en geven punten op gastronomie en voor sfeer en gezelligheid. Meestal een jolige boel. Ook in deze culinaire komedie worden vier totaal verschillende individuen met elkaar geconfronteerd.

De verschillen zijn groot, bij sommigen onoverbrugbaar. Of wat te denken van de carnivoor Lucas die punten moet geven voor het vegetarische menu van de alternatieve Marie- Christine? Of de rondborstige Romy die hoopt op een stoere brandweerman als vierde kandidaat en haar droom meteen in rook ziet opgaan als ‘Jaco le beau’ verschijnt. Confrontaties die danig op de lachspieren werken. En dan blijkt tot ieders verbazing er toch een onderlinge band te zijn alweer een bewijs van hoe klein(geestig) Vlaanderen kan zijn.

Afbeelding_website_KomenVreten-300x291

KOMEN (VR)ETEN, vanaf 10 tot en met 19 november 2017 in de  Mark Liebrecht Schouwburg Heilige kruisstraat 16, 2640 Mortsel.

Inkomkaart € 13 – Jongeren – 18 jaar en studenten € 11,00

Reservaties : 0468 31 43 00

Meer info op http://www.streven.be

Inkomkaart € 13 – Jongeren – 18 jaar en studenten € 11,00