Kunstfotograaf Wim Tellier overspoelt Grote Markt van Lier

Zaterdagnamiddag 7 oktober vindt op de Grote Markt van Lier het heerlijk positieve “Sharing Happiness”-event plaats. Er worden nog vrijwilligers gezocht om samen een groot kunstwerk te vormen rond een smiley-luchtballon, waarvan een indrukwekkende luchtfoto wordt genomen.
Draag je steentje bij bij het uitdragen van een positieve boodschap én zet Lier mee op de wereldkaart! Als je je vooraf inschrijft, maak je ook kans op enkele fantastische prijzen, aangeboden door de partners. Meer info en inschrijven op www.sharinghappiness.be

Wim Tellier is een van de innovatiefste en bekendste hedendaagse kunstenaars in België. Zijn handelsmerk zijn kunstinstallaties die zijn samengesteld uit grote foto’s en blow-ups. Wim verwierf faam met het project ‘We Wish’, dat een 600m2 grote baby-foto van zijn zoon afbeeldde.

sized_wim

Het kunstwerk reisde de wereld rond en werd getoond op verschillende toplocaties, o.a. op de Santa Monica Pier in Los Angeles. Maar voor een echte artiest is “the sky” letterlijk “the limit”. En zo ontstond met ‘Project 7-7’ een 30.000m2 grote kunstcollage op Antarctica, die stond voor de dromen en hoop van de verschillende continenten. De foto’s werden vanuit de lucht genomen bij -58°.

Nu is Lier dus aan de beurt!

Het idee is om met een heleboel mensen vreugde te delen door rond een luchtballon te gaan liggen en met een drone een fantastische luchtfoto te maken.
De bedoeling van dit evenement is om de Lierenaren bij elkaar te krijgen voor een leuke, sociale én kunstzinnige happening. Ook worden er 10 limited editions van het kunstproject verkocht. De opbrengst hiervan gaat naar 2 sociale initiatieven; De Speelhoeve in Vremde en De Stappaert in Lier. Meer info vind je op www.sharinghappiness.be.

ZATERDAG 7 OKTOBER 2017
GROTE MARKT 2500 LIER