Ketnetheldin Kaatje verjaart en dat viert ze met een heus kinderfeest!

In 2018 is Kaatje al tien jaar te zien op Ketnet en dat moet gevierd worden! Producenten Theatertainment en Theaterhuis Banann sloegen de handen in elkaar. Zondag 1 oktober 2017 werd de première gehouden van Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST in Theater Elckerlyc. Meteen het startsein van een theatertour door Vlaanderen waarin acteurs Sarah Van Geel, Philippe Liekens en Dirk Verbeeck als Kaatje, Kamiel en Viktor menig kinderhart sneller doen slaan. Dit doen ze samen met drie live muzikanten.

sized_kaatje4

Het verhaal

Kaatje wacht al jaren op haar verjaardag. Of toch zeker al een paar maanden of dagen… Het maakt eigenlijk niet uit. Het is in ieder geval al veel te lang geleden dat ze nog eens jarig is geweest. En nu is het eindelijk zover! Gelukkig hebben Kamiel en Viktor een geweldig verrassingsfeestje voorbereid. Vier mee Kaatjes verjaardagsfeest ‘FEESTBEEST’, een niet te missen muzikale en interactieve familievoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.  

sized_kaatje3

Wie een kijkje neemt op www.kaatjetheater.be ziet meteen waar ze met hun kroost vanaf 3 jaar terecht kunnen voor een heerlijke theaterbelevenis met vriendjes Kaatje, Viktor en Kamiel. De aftrap gebeurde vandaag in Antwerpen in Theater Elckerlyc. Vanaf nu gaan Kaatje en haar vriendjes toeren door Vlaanderen.

Kaatjes Verjaardag FEESTBEEST in diverse theaters en CC te zien in Vlaanderen, vanaf 8 oktober 2017 tot en met 30 mei 2018.

Een productie van Theatertainment en Theaterhuis BANANN

Met: Philippe Liekens, Sarah Van Geel en Dirk Verbeeck – 3 live muzikanten

Tickets, info en speelkalender: www.kaatjetheater.be – 070 691 002 (max. 0,30 euro/min)

sized_kaatje2