Première ‘Wat Een Soep’ in het Fakkeltheater in Antwerpen

Vrijdag 29 september 2017 ging de komedie ‘Wat Een Soep’ in première in De Kleine Fakkel in Antwerpen. ’Wat Een Soep’ is een heerlijke komedie met Ben Bervoets, Jerry Verhaert, Cathy Petit, Liesbet Verstraeten en Ilse Janssens.

Het verhaal gaat over twee broers, Charles (Ben Bervoets) en Robert (Jerry Verhaert). Charles en zijn vrouw Marleen (Ilse Janssens)  hebben Robert en diens nieuwe vrouw Marielle (Liesbet Verstraeten) uitgenodigd. Robert komt echter alleen op bezoek bij  zijn broer en schoonzus.

soep2

Dan blijkt dat Charles tijdens een zakenreis in New York ooit een slippertje heeft gehad met de knappe Marinnele (Cathy Petit). Uiteraard is zijn vrouw hier niet van op de hoogte. Ook al heeft Charles nooit zijn adres gegeven, toch staat plots Marinelle voor zijn neus. De twee broers proberen te regelen dat Marleen niet te weten komt wie die Marinnele precies is…

Wat een gezellige avond moest worden verandert plotseling in een regelrechte soep, een pittige soep!

soep3

‘Wat Een Soep’ is de eerste productie in het vijfde speeljaar van Take Twee Producties en is meteen een schot in de roos. Lachen van begin tot einde verzekerd met deze komedie.

‘Wat Een Soep’ werd in de jaren ’80 in Vlaanderen met veel succes gespeeld door het legendarische komische duo Gaston & Leo. Voor wie een gezellig avondje uit wil, is deze deurenkomedie dan ook een absolute aanrader. Tenslotte nog even vermelden dat het decor opnieuw zeer prachtig is, knap werk van Ben Bervoets!

soep4

WAT EEN SOEP in de Kleine Fakkel in Antwerpen

CAST: Ben Bervoets,Jerry Bervoets, Cathy Petit, Liesbet Verstraeten en Ilse Janssens

Nog tot en met 29-10-2017. Elke vrijdag – en zaterdagavond om 20:30 uur en op zondagmiddag om 15.00 uur.

Tickets: 070/246 036

www.fakkeltheater.be

www.taketwee.weebkly.com

Bekijk HIER alle foto’s