Theater Zeemanshuis speelt GOD, ERGER JE NIET in het Fakkeltheater

on

Vanaf 5 oktober 2017 gaat GOD, ERGER JE NIET in première in het Fakkeltheater. Het wordt een creatie voor Vlaanderen, maar zelfs voor Europa en zelfs de eerste versie buiten het Engelstalige gebied.

Het originele AN ACT OF GOD liep tot vorig jaar op Broadway.

Jim Parsons (Sheldon uit “The Big Bang Theory”) creëerde de rol van God, later werd de rol ook nog gespeeld door Sean Hayes (Jack uit “Will & Grace”) die ook in San Francisco en Los Angeles deze rol speelde.

Theater Zeemanshuis is zeer fier om voor het eerst buiten de USA en dus ook voor het eerst in Europa deze productie te kunnen brengen!

God Hemzelve zal voor U neerdalen in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Om orde op zaken te stellen. Om duidelijkheid te scheppen. Bijgestaan door Zijn twee Aartsengelen Michaël en Gabriël zal Hij Zijn ge-update versie van de Tien Geboden voorstellen.

Waar U wel of niet meer in moet geloven, hoe ging het er aan toe tijdens de Schepping, in de Tuin van Eden, wie er na Adam en voor Eva was, Zijn relatie met Abraham, de opoffering van Jezus,… Hij licht het eindelijk Zelf eens toe.

Auteur : David Javerbaum

Vlaamse vertaling : Stijn Van Haecke

Regie : Nick Delafontaine

Cast : Stijn Van Haecke, Bross Verplancke, Alex Van Haecke

van 5 oktober tot en met 28 oktober 2017 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater, Reyndersstraat 7, Antwerpen

info en tickets : www.theaterzeemanshuis.be / www.fakkeltheater.be / 070 246 036

try-outs op donderdag 5 en vrijdag 6 oktober 2017 om 20u30

première op zaterdag 7 oktober 2017 om 20u30