Music Hall herneemt succesvolle traditie en pakt uit met prestigieuze producties in Vorst Nationaal

‘Aida’ – ‘De Notenkraker’ – ‘Je m’appelle Jacques Brel’ – ‘Boléro’

Vorig theaterseizoen mocht Music Hall meer dan 25.000 mensen ontvangen in Vorst Nationaal, voor de verbluffende opvoeringen van de ‘IXe Symfonie’ van Beethoven, gebracht door Béjart Ballet Lausanne en Tokyo Ballet. Hiermee pikte Music Hall terug aan met de rijke en succesvolle traditie als producent van grootse en prestigieuze producties in Vorst. Dit seizoen zet Music Hall hoog in op Vorst Nationaal en pakt er zwaar uit met vier indrukwekkende, tot de verbeelding sprekende producties.

‘Aida’ – December 2017
Music Hall presenteert Verdi’s meesterwerk in een grootse regie van Franco Dragone. ‘Aida’ is zowel een hartverscheurende liefdesgeschiedenis als een episch drama. Een live symfonisch orkest, de krachtige solisten en koren, en een regie van Franco Dragone, vormen een niet te missen opera. Beleef een intense ervaring dankzij het gecombineerde genie van Franco Dragone en Giuseppe Verdi in een gloednieuwe arenaproductie.

Meer info & tickets: www.musichall.be

‘De Notenkraker’ – December 2017
125 jaar na de allereerste voorstelling van ‘De Notenkraker’, toveren Music Hall en Franco Dragone dit ultieme kerstverhaal om tot een ongeëvenaard familiespektakel. Met het gezamenlijke talent van topchoreograaf Giuliano Peparini, nieuwe arrangementen van Matt Dunkley gebracht door een live symfonisch orkest, wordt het klassiek eindejaarsballet respectvol nieuw leven ingblazen en als familiespektakel in Vorst Nationaal gepresenteerd tussen kerst en nieuw. Vernieuwend in beeldvorming, maar wel met het volle respect voor de prachtige muziek van Tchaikovsky.

Meer info & tickets: www.musichall.be

‘Je m’appelle Jacques Brel’ – Mei 2018
Op 9 oktober 1978 overleed de, zoals hij zichzelf noemde, ‘Franstalige Vlaming’ Jacques Brel aan de gevolgen van longkanker. Veertig jaar na zijn dood brengen Music Hall, gelauwerd Brel-vertolker Filip Jordens en regisseur Dirk Decloedt met ‘Je m’appelle Jacques Brel’ gepast hulde aan de legendarische en uiterst begenadigde chansonnier, componist en tekstschrijver. Dit indrukwekkende muzikale eerbetoon wordt nog eens kracht bijgezet, door de prachtige authentieke foto- en videobeelden van Jacques Brel en het Brussels Philharmonic Orchestra, onder leiding van dirigent David Navarro Turres.

Meer info & tickets: www.musichall.be

‘Boléro’ – Mei 2018
Music Hall en Béjart Ballet Lausanne eren de wereldbefaamde choreograaf Maurice Béjart met een ultieme hommage in Vorst Nationaal. Naar aanleiding van het overlijden van zijn leermeester tien jaar geleden, zijn eigen 10-jarig jubileum als artistiek leider van Béjart Ballet Lausanne en het 30-jarig bestaan van het gerenommeerde balletgezelschap, maakt Gil Roman voor Music Hall momenteel een gloednieuwe jubileumproductie die de beste choreografieën van Béjart bundelt. Als absolute apotheose brengt Béjart Ballet Lausanne in dit eerbetoon ook de Boléro van Maurice Ravel, in de originele choreografie van ‘hun’ Maurice.

Meer info & tickets: www.musichall.be


Voor tickets & meer info aangaande het volledige seizoensaanbod van Music Hall, surf naar www.musichall.be !