Komedie ‘Kontente Venten’ met o.a. Sven de Ridder in het echt Antwaarps teater

Het echt Antwaarps teater start haar 37ste speelseizoen met de komedie ‘Kontente Venten’, een blijspel geschreven door Ruud en Sven De Ridder. Een blijspel over jaloezie, misverstanden, ongedierte en relatietests. Zeker de moeite waard om te zien!

Het verhaal begint wanneer Olav (Brik Van Dyck) start met zijn eigen bedrijf: ‘Weg Beest’, een speciaalzaak voor ongediertebestrijding met een persoonlijke touch. Hij heeft het zo druk dat hij voor zijn vriendin Sofie (Joyce Beullens)  weinig tijd heeft. Ze voelt zich tekortgedaan en vraagt zich af of haar vriend haar na vijf jaar nog graag ziet. Ze denkt dat er iemand anders in zijn leven is.

sized_IMG_0122

Haar vermoeden wordt nog sterker wanneer Timmy (Sven De Ridder) langskomt. Timmy is de beste vriend van Olav maar de jongen is een apart geval. Hij hoort stemmen en is ervan overtuigd dat hij wordt achtervolgd. Hij vertelt verhalen en doet raar, zodanig dat Sofie nog meer achterdochtig wordt.

sized_IMG_0170

Ze besluit ‘Kontente Venten’, een bureau dat koppels verschillende relatietests laat ondergaan, te contacteren. Het is Juul Ira Ferkette (Maarten Bosmans), een zeer vreemde gespreksmanipulator, die langskomt. Juul moet uitzoeken of Olav werkelijk geheimen heeft voor zijn vriendin, maar dat blijkt niet van een leien dakje te lopen…

sized_IMG_0206

Kontente Venten

Blijspel van Ruud & Sven De Ridder

met Sven De Ridder, Brik Van Dyck, Maarten Bosmans en Joyce Beullens

Speelt nog t/m 15 oktober 2017, elke donderdag, vrijdag, zaterdag om 20u15 en op zondag om 15u00sized_IMG_0473

echt Antwaarps teater

Arenbergstraat 10

2000 Antwerpen

www.echtantwaarpsteater.be

Foto’s: Ann Minnen

Bekijk HIER alle foto’s