Ruben Van Keer wordt Mozart in grootse spektakelmusical

on

Hoofdrol op de West End, onbekend in eigen land
“Eindelijk kan ik me tonen aan het Belgische publiek!”

Na ‘Elisabeth’ en ‘Dans der Vampieren’, presenteert Music Hall ism Vereinigte Bühnen Wien, vanaf 10 december 2017 de Nederlandstalige bewerking van de internationaal gelauwerde spektakelmusical ‘Mozart!’ in Stadsschouwburg Antwerpen.

Sinds de première in 1999 te Wenen, werd ‘Mozart! – de Musical’ al opgevoerd in 8 landen, 6 talen en mocht deze indrukwekkende productie al meer dan 2,2 miljoen bezoekers ontvangen. Dit coming-of-age drama blijft ver weg van de clichés en kunstmatige adoratie van het muzikale genie. ‘Mozart! – de Musical’ zoemt in op de complexe, getormenteerde ziel van de briljante artiest en rock star avant la lettre.

De jonge Belgische musicalacteur Ruben Van Keer (27) werd, na een intense casting, door het internationale productieteam gekozen om de rol van Mozart te spelen in de Nederlandstalige bewerking van deze grootse spektakelmusical. Voor Ruben, die afgelopen week nog schitterde op de Londense West End in de musicalversie van ‘Bat Out Of Hell’, betekent de rol van Mozart niet alleen zijn eerste hoofdrol in eigen land, maar meteen ook een unieke kans om zich eindelijk te tonen aan het Belgische publiek.

Vanaf zondag 10 december 2017 kan u in Stadsschouwburg Antwerpen kennis komen maken met de man achter de legende en ook genieten van de prachtige live muziek in ‘Mozart! – de Musical’, gebracht door een 17-koppig orkest. Dirk Brossé neemt voor Music Hall de muzikale leiding over dit indrukwekkende project.

Tickets & info ‘Mozart! – de Musical’: www.musichall.be