Ticketverkoop najaarsprogramma Amelberga in Stekene

Op zaterdag 19 augustus 2017 start de ticketverkoop voor het nieuwe najaarsprogramma van Amelberga in Stekene. Tickets voor de voorstellingen kunnen nu ook online via http://www.stekene.be aangekocht worden.

“Het programma ziet er opnieuw veelbelovend uit. We slaagden erin enkele bekende namen zoals Thomas Smith, Axl Peleman & Charel Cambré, Wim Lybaert, Stijn Meuris en Sabine Tiels en Marcel de Groot te strikken. Vanaf nu kan je de tickets ook online bestellen via de webshop op http://www.stekene.be”, zegt schepen van Cultuur Gunter Van Campenhout trots.

Verder staan er dit najaar nog een aperitiefconcert van Aïssata & Kay, lezingen door Stefaan Segaert en Geert De Weyer, een vertelvoorstelling van Veerle Ernalsteen en enkele filmvoorstellingen op het programma. Raadpleeg voor het volledige aanbod http://www.stekene.be of de folder, die je gratis kan verkrijgen in het gemeentehuis, de bib en de ontmoetingscentra.

Waar? Dienstencentrum Amelberga, Polenlaan 46, 9190 Stekene

Tickets kan je vanaf zaterdag 19 augustus 2017 aankopen via de webshop of aan het loket van de dienst Cultuur. De dienst is deze zaterdag uitzonderlijk open van 9 tot 12 uur. Online tickets bestellen, kan via het digitaal loket op http://www.stekene.be.

Bestel tijdig je tickets, want de plaatsen zijn beperkt.