Primeur: Ben & Jerry strikken Luc Caals voor komedie De Kolderbrigade!

Nadat wij in primeur het nieuws brachten dat Take Twee Producties ‘Zeg eens Aaa’ naar de Vlaamse theaters brengt, hebben Ben en Jerry, de drijvende krachten achter Take Twee Producties, nog een primeur in petto voor ons.

Ben Bervoets vertelt: “Wij kondigen met grote fierheid aan dat wij in het speeljaar 2018-2019 zullen uitpakken met een echt tweede primeur. Naast “Zeg eens Aaa” in november en december 2018 in het Fakkeltheater, brengen wij “De Kolderbrigade” van Romain Deconinck weer te leven in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater. Deze dolle komedie, die destijds heel veel succes kende op televisie, komt nu tot leven op de planken met een sublieme cast.”

unnamed (4)

Voor het eerst zal het komische duo “Ben en Jerry” bijgestaan worden door niemand minder dan de Schotense komiek Luc Caals.  Caals zal de rol van commissaris Kolder als geen ander neer zetten. Ben Bervoets en Jerry Verhaert vormen dan zijn trouwe hulpinspecteurs.

Niet alleen Luc Caals zal in deze komedie meespelen, ook tal van bekende gezichten zullen, net zoals in “Zeg eens Aaa”, deel uitmaken van de cast van deze Take Twee Productie. Martine De Jager, die ook meespeelt in “Zeg eens Aaa” , zal ook heel waarschijnlijk een van de hoofdrollen in de nieuwe versie van “De Kolderbrigade” vertolken. Ook Linda Dhaene, Cathy Petit en Reuben De Boel zullen deel uitmaken van cast van “De Kolderbrigade”

Het scenario werd 6 jaar geleden geschreven door Noël Salaets en de regie zal in handen zijn van Ben Bervoets.

Theaterseizoen 2017-18

Take Twee Producties brengt in het theaterseizoen 2017-18  ‘Wat een soep’, ‘Ja Chef, Nee Chef’ en ‘De Seut’ in De Kleine Fakkel, met de theatershow ‘Showboys’ sluiten ze het theaterjaar af in de Zwarte Zaal.

sized_DSC_0210
vlnr: Ben Bervoets, Ilse Janssens, Cathy Petit en Jerry Verhaert

Ook wordt het poppentheater’ Klein maar Moedig’ opnieuw leven ingeblazen. Vanaf 30 oktober wordt met ‘Het Fortuin van Baron Pluim’ een komedie gebracht in de Kleine Fakkel. In februari 2018 brengt het poppentheater ‘De Zevende Dwerg’. Poppentheater’ Klein maar Moedig’ is er voor jong en oud van 6 tot 106 jaar en ouder!

Info en tickets: www.fakkeltheater.be of telefonisch op 070/246 036

of via www.taketwee.weebly.com