IMPROV-ASION XV op 21 en 22 juli

on

Op 21 en 22 juli verzorgt CinAct een workshop in acteren voor comedy en improvisatie, met op 22 juli een show waaraan niet alleen de cursisten, maar ook de vaste comedygroep The Improvfessionals meedoen. Nog specialer is dat CinAct voor het allereerst niemand minder dan Kent Skov – de leraar van heel wat Hollywoodacteurs, waaronder Matthew Perry (Friends, Studio 60 on the Sunset Strip, The Odd Couple) en Will Ferrell (The Office, Eastbound & Down, Saturday Night Live) – naar België brengt.

Kent Skov maakte naam en faam door met Mad Movies at the L.A. Connection bekende films opnieuw te dubben en te voorzien van grappige dialogen. In Los Angeles runt hij al jarenlang de comedyclub L.A. Connection, waar hij onder andere les gaf aan enkele grootheden uit de film- en tv-wereld. Kent zal op 21 en 22 juli niet alleen exclusief lesgeven in de grootste filmstudio’s van de Benelux, hij zal ook samen met de cursisten die zich daar klaar voor voelen en de Improvfessionals op het podium kruipen om een nu ongetwijfeld nu al legendarische improvshow neer te zetten in het Antwerpse Fakkeltheater.

Natuurlijk zouden we het enorm appreciëren als je het nieuws rond deze workshop en dit optreden deelt met jouw lezers, kijkers en/of luisteraars. Bovendien zouden we je hierbij graag uitnodigen op de show zelf. Verder zal Kent twee dagen lang beschikbaar zijn voor interviews. Gelieve ons daarvoor te contacteren op het bekende adres.

Over de workshop

Heb je jezelf ooit afgevraagd waar topacteurs als Matthew Perry hun komische timing hebben gehaald? Ben je een fan van Friends, Whose Line Is It Anyway? of een van de vele andere

grappige tv-programma’s die geregeld op onze buis te zien zijn? Zou je graag beter leren improviseren of jouw vaardigheden als acteur of actrice aanscherpen? Misschien zou je zelfs graag het podium delen met een legende uit de improvwereld? Via de CinAct Acting Academy is dat nu eindelijk mogelijk!

Op 21 en 22 juli komt niemand minder dan Kent Skov van L.A. Connection uit Californië naar België om een exclusieve workshop te geven. Hij zal twee keer 3 uur les geven, telkens aangevuld met 2 uur les van onze eigen docenten. Dat is dus 10 uur les, maar daar eindigt het niet bij: op 22 juli treden we na de workshop samen met Kent op! Als je jezelf daar klaar voor voelt, mag je dus het podium delen met de grondlegger van de Amerikaanse improvschool en het improvtheater L.A. Connection. Meer, nog: als we winst maken, wordt die verdeeld onder de acteurs!

sized_unnamed (4)

Kent Skov was een van de pioniers van geïmproviseerd acteren in de Verenigde Staten en werd onder andere bekend door Mad Movies with the L.A. Connection, waarin bekende films werden voorzien van nieuwe stemmen en teksten. Hij leidde onder andere de volgende acteurs op:

Matthew Perry: Friends, Studio 60 on the Sunset Strip, The Good Wife, Go On, TheGood Fight, etc.

 

Will Ferrell: Austin Powers, Zoolander, The Office, Eastbound & Down, Anchorman,etc.

 

Jon Lovitz: Loaded Weapon 1, City Slickers, Saturday Night Live, Friends,  LasVegas, The Simpsons, etc.

 

Hank Azaria: The Smurfs, Happy Feet 2, The Simpsons, Bordertown, etc.

 

Victoria Jackson: Saturday Night Live, Garfield and Friends, The X-Files, StripMall, etc.

 

Mindy Sterling: Friends, Austin Powers, How the Grinch Stole Christmas, Ice Age: TheMeltdown, My Name Is Earl, etc.

 

Vic Dunlop: Night Patrol, The Devil and Max Devlin, Spot Marks the X,  etc.

 

De workshop zal voornamelijk draaien rond:

Improviseren bij het acteren

De juiste timing vinden

Acteren in de ruimte

Komisch acteren

Improvgames

In groep acteren

Elkaar leren aanvoelen & inspelen op andere acteurs

De workshop gaat door op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli, telkens vanaf 11 tot 17 uur (pauze inbegrepen), in de AED Studios te Lint (Antwerpen). Op zaterdagavond wordt er samen met Kent opgetreden in het Fakkeltheater. Wie zich daar klaar voor voelt, kan dus samen met hem op de planken staan.

Kent zal lesgeven in het Engels, maar wij zullen erbij zijn om te vertalen indien nodig. Je mag zelf kiezen of je acteert in het Engels of in het Nederlands. De workshop kost slechts 250 euro, wat neerkomt op maar 25 euro per uur.

Wie zich wil inschrijven, kan gewoon een mailtje sturen naar: info@cinact.com of  bellen: +32 (0)494 38 27 44