Ronn Moss schittert aan de zijde van Luc Caals in ‘De Bolle en de Beautiful’

Luc Caals staat met zijn nieuwe zomershow ‘De Bolle en de Beautiful’ in kusttheater ’t Colisée in Blankenberge. De Schotense komiek wist dit jaar niemand minder dan de Amerikaanse acteur Ronn Moss, beter gekend als Ridge Forrester uit ‘The Bold and the Beautiful’, te strikken. Samen met Liesbeth Roose, Saskia Debaere en Alexander Metselaar zorgen ze voor een twee uur durende show met muziek, topacrobatie en natuurlijk veel humor.

sized_DSC_0090(001)

Vrijdag 7 juli werd in aanwezigheid van talrijke BV’s de première gehouden in kusttheater ’t Colisée en wij van Explosief waren er (uiteraard) bij. ‘De Bolle en de Beautiful’ is een geslaagde zomershow met internationale allures, die garant staat voor een ontspannende avond of middag.

sized_DSC_0162(001)De Amerikaanse topvedette Ronn Moss is niet alleen een goed acteur, hij is ook nog een begenadigd zanger. De 65-jarige artiest zong nummers als ‘All I Have To Do Is Dream’ en ‘Bye Bye Love’ van The Everly Brothers. Ron kreeg moeiteloos de volledig zaal mee en genoot van zijn populariteit.

Luc Caals zorgde voor de nodige humor in zijn show. De ene keer was hij de onhandige kluns tijdens een veiling, dan weer als Marcel, de manager, met aan zijn zijde een poetsvrouw (Saskia Debaere) die droomt van een zangcarrière, als buikspreker, als Tina Turner tijdens een talentenjacht en als tolk tijdens een interview met Ronn Moss…humor verzekerd!

Dat Liesbeth Roose en Alexander Metselaar uitstekend kunnen zingen, bewezen vorig reeds in de zomershow ‘Caals Dirigeert’. Dit jaar bracht Liesbeth o.a. een medley van Franse nummers en zong ze samen met Luc Caals en Saskia Debaere enkele nummers van The Andrew Sisters.

sized_DSC_0316(001)

Alexander Metselaar zong onder meer nummers van de Amerikaanse rockband Toto en een medley met nummers als Zeg eens meisje, Vlaanderen boven en mooi weer vandaag.

‘De Bolle en de Beautiful’ is een geslaagde show. Luc Caals schittert zowel als zanger als komiek. Ook Liesbeth Roose, Saskia Debaere, Alexander Metselaer én de Amerikaanse superster Ronn Moss geven het beste van zichzelf. Een show vol dans, zang, acrobatie en uiteraard humor, nog tot en met 26 augustus in Kusttheater Colisée in Blankenberge.

sized_DSC_0194(001)

Wie nog meer Caals in Blankenberge wil zien: op 1 en 2 september brengt Luc Caals ‘Caals zingt Hazes’ in Kusttheater Colisée. Een ode aan André Hazes met zijn mooiste en succesvolste liedjes.

De Bolle en de Beautiful

Kusttheater ’t Colisée, Kerkstraat 27, 8370 Blankenberge

Nog tot en met 26 augustus 2017

info@kusttheater.com

http://www.kusttheater.com/zomershow-caals

Bekijk HIER alle foto’s