‘Café Beveren’ enorm succes: twee extra voorstellingen in het Fakkeltheater

on

Schitterend nieuws voor de fans van een warme, feel-good theaterkomedie! Op 2 juli  ging de gloednieuwe komedie “CAFE BEVEREN” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater, sindsdien is er stormloop voor de middagvoorstellingen.  Gelukkig konden er op zaterdag 5 en zaterdag 12 augustus alvast twee extra matinee-voorstellingen om 15 uur bijgepland worden. Er zijn ook nog tickets voor de avondvoorstellingen.

sized_DSC_0536

Snel wezen is de boodschap. Want “CAFE BEVEREN” is nu al dé zomerproductie in het Fakkeltheater en de reden om het theater een hele zomer lang open te houden. Acteurs Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard en Thomas Van Goethem geven dan ook het beste van zich zelf op de scène. “CAFE BEVEREN” is nog te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater tot en met 13 augustus.

sized_unnamed

Café Beveren

Van: vzw Het Achterland

Script & Regie: Jeroen Maes

Cast : Janine Bischops – Peter Van Asbroeck – Linda De Ridder – Peter Van de Velde – Annemarie Picard – Thomas Van Goethem

Deze voorstelling speelt nog tot en met 13 augustus ruim 21 voorstellingen in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Extra voorstellingen op zaterdag 5 augustus en zaterdag 12 augustus, telkens om 15 uur.

Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be . De tickets kunnen ook telefonisch besteld worden op 070/246 036.

Op zondagmiddag kan de voorstelling tevens gecombineerd worden met een gezellig Breugelbuffet. Helemaal in de sfeer van het authentieke Café Beveren.

www.cafebeveren.be