Komedie ‘Café Beveren’ mét DECAP-orgel deze zomer in het Fakkeltheater!

Zondag  2 juli ging de gloednieuwe komedie “Café Beveren” in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.  Deze komedie is de opvolger van het succesvolle ‘Viva Minerva’ van het productiehuis Het Achterland. ‘Café Beveren’ wordt opnieuw dé zomerproductie in het Fakkeltheater.

Zowel Janine Bischops, Peter Van Asbroeck, Linda De Ridder, Peter Van de Velde, Annemarie Picard als Thomas Van Goethem geven het beste van zichzelf en brengen met een lach en een traan het verhaal rond het bekendste café van Antwerpen. Naast deze topacteurs speelt het DECAP-orgel ook een hoofdrol in deze komedie!

“Café Beveren” is nog te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater tot en met 13 augustus.

sized_DSC_0536

Het verhaal speelt zich, uiteraard, af in het bekende Antwerpse volkscafé met het al even bekende DECAP-orgel. In het volkscafé vinden we de vaste stamgasten terug: Irma (Janine Bischops) is even oud als café Beveren maar op zijn minst nog even vitaal, Franske (Thomas Van Goethem), de simpele jongen die ieders hart steelt, Theo (Peter Van de Velde), stapelzot van het pijporgel en Nancy (Linda De Ridder) die voor ze haar ‘vitrien’ opent in de rosse buurt altijd nog even binnenspringt voor haar dagelijkse porto.

sized_unnamed

Bazin Jeanine (Annemarie Picard) ziet ze maar al te graag komen. De dagelijkse routine wordt echter verstoord door een opmerkelijke gast een zekere Dennis (Peter Van Asbroeck) uit Apeldoorn. Een charmante verschijning, tot blijkt dat zijn bezoek toch niet zo onschuldig is en Café Beveren op zijn grondvesten davert.…

‘Café Beveren’ is een heerlijke, zomerse komedie. Opmerkelijk is dat er naast de uitstekende cast, ook een hoofdrol is weggelegd voor het DECAP-orgel. Echt uniek! Wil je deze zomer een prachtige komedie zien, kunnen we zeker ‘Café Beveren’ aanraden.

sized_DSC_0480

PRAKTISCHE INFO

‘Café Beveren’  is een productie van vzw Het Achterland

Script & Regie: Jeroen Maes

Cast : Janine Bischops – Peter Van Asbroeck – Linda De Ridder – Peter Van de Velde – Annemarie Picard – Thomas Van Goethem

Meer info op www.cafebeveren.be

Deze voorstelling speelt nog tot en met 13 augustus in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Op zondagmiddag kan de voorstelling tevens gecombineerd worden met een gezellig Breugelbuffet. Helemaal in de sfeer van het authentieke Café Beveren.

Tickets zijn te reserveren via www.fakkeltheater.be .  De tickets kunnen ook telefonisch besteld worden op 070/246 036.

Bekijk HIER alle Foto’s

Foto’s Rode Loper