24ste editie van De Fonnefeesten vanaf vrijdag 4 augustus in Lokeren

on

De Fonnefeesten in Lokeren gaan door vanaf vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017 in het Prinses Joséphine-Charlottepark. Bart Mertens, voorzitter van de Fonnefeesten, stelde met trots de 24ste editie voor in aanwezigheid van pers en sponsors.

Gratis

En Bart had meteen goed nieuws: “De Fonnefeesten bestaan 24 jaar en ik kan nu al garanderen dat ook de komende 24 jaar de Fonnefeesten gratis blijven. Dat is een punt waar we niet van afwijken. Wij werken ook niet zoals andere festivals met drankbonnen, die als je ze niet verbruikt niet worden terugbetaald. Op de Fonnefeesten betaal je je drank met geld. De dranken worden verkocht aan een democratische prijs van € 2,50 per consumptie”, aldus Bart Mertens.

Gevarieerd programma

Bart Mertens: “We hebben ook dit jaar een gevarieerd programma samengesteld, voor elk wat wils. Starten doen we op vrijdag 4 augustus met exclusief in België:  de Nostalgie Classics Party, als opvolger van De Prehistorie. Verder staan er o.a. Abba Gold, The Dinky Toys, Soulsister,  Robert Abigail, Luc Caals zingt Hazes, Jo Vally, Regi, High Voltage AC/DC Tribute op het programma.”

fonnefeesten-parkvis

Food Truck Square

Nieuw dit jaar is dat er geen streetfood is maar een FoodTruck Square, een volledig plein met een diversiteit aan foodtrucks. Dankzij het FoodTruck Square heb je, terwijl je geniet van de heerlijke gerechten, zicht op het podium en mis je niets van de optredens.

Vier lichttorens

Op het plein in het Prinses Joséphine-Charlottepark komen vier lichttorens. Die zorgen voor een unieke lichtshow en geven een clubgevoel wanneer de dj’s op het podium verschijnen.

De Fonnefeesten 2017, vanaf vrijdag 4 tot en met zondag 13 augustus 2017 in het Prinses Joséphine-Charlottepark in Lokeren. (Ingang langs de Prosper Thuysbaertlaan)

Meer info op www.fonnefeesten.be