Ben & Jerry stellen nieuw theaterseizoen van Take Twee Producties voor

Ben Bervoets en Jerry Verhaert, de twee drijvende krachten achter Take Twee Producties, stellen met veel trots hun vijfde speeljaar voor. Het belooft een uitstekend theaterjaar te worden voor het theatergezelschap. Bij Take Twee Producties staat vooral de lach centraal. Ook starten ze opnieuw het poppentheater ‘Klein Maar Moedig’ op.

Wat Een Soep

Het nieuwe theaterseizoen start voor Take Twee Producties op 29 september 2017 met ‘Wat Een Soep’. Een komedie met Ben Bervoets en Jerry Verhaert in de hoofdrollen. Ze worden bijgestaan door Cathy Petit, Liesbet Verstraeten en Ilse Janssens. Deze hilarische komedie werd in de jaren ’80 in Vlaanderen met veel succes gespeeld door het legendarische komische duo Gaston & Leo.

sized_DSC_0210
vlnr: Ben Bervoets, Ilse Janssens, Cathy Petit en Jerry Verhaert

Het verhaal gaat over twee broers, Charles (Ben Bervoets) en Robert (Jerry Verhaert). Charles en zijn vrouw Marleen (Ilse Janssens)  hebben Robert en diens nieuwe vrouw Marielle (Liesbet Verstraeten) uitgenodigd. Dan blijkt dat Charles, tijdens een zakenreis ooit een slippertje heeft gehad met een zekere Marinnele (Cathy Petit). Uiteraard is zijn vrouw hier niet van op de hoogte. Ook al heeft Charles nooit zijn adres gegeven, toch staat plots Marinelle voor zijn neus. De twee broers proberen te regelen dat Marleen niet te weten komt wie die Marinnele precies is…

‘Wat Een Soep’, vanaf 29 september 2017 in de Kleine Fakkel.

CAST: Ben Bervoets,Jerry Bervoets, Cathy Petit, Liesbet Verstraeten en Ilse Janssens

Ja Chef, Nee Chef

sized_DSC_0181
vlnr: Ben Bervoets, Brik Van Dyck en Jerry Verhaert

‘Ja Chef, Nee Chef’ is een gloednieuw theaterstuk, geschreven door Brik Van Dyck. Deze komedie is op het lijf geschreven voor Ben & Jerry, Het verhaal gaat over de wat oudere en steenrijke beschuitenfabrikant Helmuth, die twee jonge werknemers uitnodigt op zijn luxueuze landgoed om daar te bepalen wie van de twee promotie zal maken in het bedrijf en zijn persoonlijke assistent wordt.

De twee sollicitanten zijn tegenpolen van elkaar. Zo is Toby is de bescheiden selfmade boy, terwijl Patrick een vlotte fils-à-papa is. Wanneer ook nog een zekere Nathalie op de proppen komt, duiken er allerlei spoken uit het verleden op… ‘Ja Chef, Nee Chef’ is lachen van begin tot einde gegarandeerd!

Ja Chef, Nee Chef, vanaf 17 november 2017 in De Kleine Fakkel

CAST: Paul Peeters, Ben Bervoets, Jerry Verhaert en Saly Salem.

De Seut

Dit is een productie waar Ben en Jerry niet in meespelen, maar wel Jimmy Rubens Iante Beyé, Linda Dhaene en ​Laura De Leeuw.

18921964_634407410096985_7998972166266897193_nHet verhaal gaat over Juliette, Babette en Rosette, drie welgestelde, ongetrouwde wat rijpere zussen die jarenlang met hun recentelijk overleden vader onder één dak hebben gewoond. Juliette is de bazige, wat hooghartige en dominante zus, Babette is meer het domme en wat naïeve zusje en Rosette is achtergesteld en zit al jaren aan een rolstoel gekluisterd. Rosette kan amper spreken en is ‘selectief’ doof. Haar gedrag is meestal apathisch, onverwacht en ongecontroleerd. Juliette en Babette hebben het grootste deel van hun leven zorg moeten dragen voor Rosette en willen na de dood van hun vader van de erfenis gaan genieten en eindelijk worden losgekoppeld van Rosette…

‘De Seut’ is een leuke komedie met heel wat hilarische momenten,  lachen verzekerd.

De Seut, vanaf 2 maart 2018 in de Kleine Fakkel

CAST: Jimmy Rubens, Iante Beyé, Linda Dhaene en Laura De Leeuw.

Heden Soep

heden-soup_1_orig.jpgIn ‘Heden Soup’ waagt Jerry Verhaert zich voor het eerst aan en monoloog. ‘Heden Soup’ is de succesvolle monoloog van Wim Helsen, die er een enorm succes mee oogstte.

‘Heden Soup’, op 16-17 en 18 maart 2018 in het Noordteater.

 

Showboys

Na ‘Mafkegels’ wagen het komische duo Ben & Jerry zich opnieuw aan een variétéshow. Deze keer brengen ze ‘Showboys’ in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater.

18952740_634407403430319_3566313979063179883_n

Ben en Jerry zijn opnieuw de gastheren van de avond en brengen met Reuben De Boel, Cathy Petit en Laura De Leeuw een splinternieuwe variété show om van te smullen. ‘Showboys’ brengt zowel zang, muziek, dans en pure humor die u doet terugdenken aan het Antwerpse variététheater Oud België. Thomas Vanhauwaert zorgt voor de muzikale begeleiding.

‘Showboys’ vanaf 18 mei 2018 in de Zwarte Zaal van het Fakkeltheater.

Poppentheater Klein Maar Moedig

Take Twee Producties blaast het poppentheater ‘Klein maar Moedig’ opnieuw leven in. De ouders van Ben Bervoets hebben met poppentheater ‘Klein maar Moedig’ meer dan 20 jaar voorstellingen gegeven in Berchem. Poppenschouwburg Van Campen heeft nadien het poppentheater overgenomen. Na het stopzetten van Poppenschouwburg Van Campen wordt de traditie verder gezet en speelt Ben Bervoets, samen met zijn vader Marc en Laura De Leeuw, opnieuw poppentheater in de Kleine Fakkel.

19105925_635761503294909_6574999746766900163_n

Het fortuin van Baron Pluim

Als eerste productie brengt poppentheater Klein Maar Moedig ‘Het fortuin van Baron Pluim’ in de Kleine Fakkel en dit vanaf 30 oktober 2017. In ‘Het fortuin van Baron Pluim’ gaan Pol Pladijs en Kurk Snurk op zoek naar wat er misloopt ten huize van Baron Pluim…Lachen en spanning verzekerd voor zowel jong als oud.

De Zevende Dwerg

19059037_635761536628239_3398978389537349548_nEn vanaf 12 februari 2018 wordt ‘De Zevende Dwerg’ gebracht door Poppentheater ‘Klein Maar Moedig’. ‘De Zevende Dwerg’ is een vervolgverhaal op het bestaande sprookje van Sneeuwwitje. Daar waar het echte sprookje stopte, gaat het avontuur hier verder. De dwergen zullen zeer moedig moeten zijn, want is de heks wel echt dood en is Sneeuwwitje wel veilig. Spannend en leuk avontuur voor groot en klein!

De poppenspelers voor deze twee producties zijn Ben Bervoets, Marc Bervoets en Laura De Leeuw.

Meer info en tickets voor alle voorstellingen op taketwee.weebly.com  en http://www.fakkeltheater.be