Streven presenteert ‘Ladies Night’: vanaf 5 mei in Mortsel

In een Vlaams provinciestadje wordt de belangrijkste fabriek gesloten met massale werkloosheid als gevolg. Om uit de impasse te geraken zoeken enkele kameraden met de moed der wanhoop een middel om snel veel geld te verdienen. In een achterzaaltje van een café besluiten ze een mannenstripteasegroep op te richten die de Chippendales moet doen verbleken.

Zij hebben dan wel niet het perfecte lichaam en ook dansen is niet iedereen zijn sterke kant, maar ze gaan wel volledig naakt. Hierdoor hopen ze de dames in de zaal te plezieren én hun sociale en familiale problemen op te lossen. Op blitse discodeuntjes overstijgen de vijf strippende kameraden hun persoonlijke grenzen en overwinnen ze hun verlegenheid en schaamte. Na een reeks hilarische en gênante situaties nadert de première van hun show: doen ze het of doen ze het niet?

Ladies Night van Stephen Sinclair en Anthony McCarten werd in 1987 in Nieuw-Zeeland gecreëerd en werd een wereldwijd succes. In Engeland diende het stuk als inspiratie voor The Full Monty. Ladies Night heeft alles voor een ontspannende avond: het is ondeugend, grappig, hilarisch… Een stuk over mannelijke zwakheden, geldnood, vriendschap, vertwijfeling, wanhoop en toch ook een beetje moed.

Uitzonderlijk mannen toegelaten!

“Ladies Night”

Auteur:  Stephen Sinclair & Anthony Mc Carten

Regie:  Hugo Segers

Speeldata:   5-6-11-12-13 mei 2017 om 20.15 uur.

en op 14 mei 2017 om 15 uur.

Mark Liebrecht Schouwburg Heilige kruisstraat 16,  2640 Mortsel

Reservaties :  03/449.83.02

Website: http://www.streven.be

Inkomkaart € 13 – Jongeren – 18 jaar en studenten € 11.